Geschreven door GertP,18-06-2017, 23:24, 83
nieuw-loosdrecht-weekend-met-veel-zon-en-weinig-wind  De wedstrijden van het Nieuw Loosdrecht Weekend zijn prima verlopen. Op de zaterdagavond was er een heerlijke kip kerrie maaltijd te verkrijgen in Boei 15 waar velen gebruik van maakten. Jammer alleen dat op zondag de wind het liet afweten. De weergoden waren de zon aanbidders op zondag goed gezind, de zeilers konden uitsluitend een versnapering nemen. Bij de Optimisten won Ruud Wiegersma voor het tweede achtereenvolgende jaar de COLDCUP! De verrichtingen van de zeilers kunt u vinden onder "uitslagen"op deze pagina.
Geschreven door GertP,14-06-2017, 00:25, 80
zaterdag-17-juni-heerlijk-eten-bij-boei15 Beste Zeilers, Nog een paar dagen en het Nieuw Loosdrecht Weekend staat voor de deur. Het beloofd schitterend zeilweer te worden dus niets houdt je tegen om in te schrijven. Ook voor de jeugd is het een uitgelezen weekend om de onderlinge kracht te meten met de andere verenigingen. Dus schrijf je nu in! In Boei15 hebben Marcel en Kathelijne een heerlijke kip-kerrie maaltijd voor je geregeld.   Voor de prijs van € 11.-- hoef je het niet te laten!
Geschreven door GertP,29-05-2017, 13:24, 118
jesper-boogers-kwvl-lid-wint-de-optimist-a-klasseDoor constant goede resultaten te zeilen heeft Jesper zijn 1e plaats dik verdiend. De jeugd heeft de toekomst dus dat ziet er goed uit. De 2e plaats was voor Guy Estourgie terwijl de 3e plaats was voor Berend Roozendaal. Van harte gefeliciteerd!
Geschreven door GertP,29-05-2017, 12:54, 122
marco-bosma-en-auke-veenstra-winnen-de-zomerkind-wissel-prijs-in-de-pampusklasse Ze waren een klasse apart. Marco Bosma en Auke Veenstra hebben de Pampusklasse gewonnen bij de Hemelvaartwedstrijden met de Pampus 449. De fraaie weersomstandigheden en een goed inzicht van de vele wind schiftingen hebben op Marco en Auke geen invloed gehad. De KWVL leden zeilden onbedreigd naar de zege. Uit handen van HWH voorzitter Wijnand de Leur ontvingen zij de fraaie " Zomerkind Wisselprijs ". De 2e plaats was voor HWH leden Joop Schram en Mark Kok met de Pampus 434 terwijl de 3e plek was voor HWH leden Edo Bakker en John van Altena met de Pampus 450.
Geschreven door GertP,29-05-2017, 12:38, 92
hemelvaartweekend-wedstrijden-groot-succes De Hemelvaart weekend zeilwedstrijden hebben zich mogen verheugen op meer dan 100 deelnemers. In vele zeilklassen is hard gestreden om de hoogste plaatsen. Voor het eerst in vele jaren was de Randmeer klasse, net als de SOLO klasse, weer van de partij. Het fraaie zeilweer zal daar mede oorzaak van zijn maar HWH is byzonder verheugd over hun deelname. Wedstrijdleider Rinke Wessel legde prima banen uit, ondanks de vele windschiftingen. Verder op deze site staan foto's en uitslagen van alle prijswinnaars in de diverse klassen.
Geschreven door GertP,17-04-2017, 20:06, 207
tulpenrace-film-impressieFilmpje Tulpenrace Film impressie van de Finn Tulpenrace 2017. Met dank aan Wouter Molenaar.kilk op lees meer en op deze link  https://vimeo.com/213526816
Geschreven door GertP,12-04-2017, 17:11, 186
inschrijving-onderlinge-wedstrijden-geopendDe onderlinge wedstrijden beginnen op zaterdag 22 april en de laatste wedstyrijd is op 23 september 2017. Ook leden van de Vrijbuiter en de KWVL zijn van harte welkom (dit is al jaren zo).  Inschrijven via onze site en voor het luttele bedrag van € 10,00 kun je het hele seizoen mee zeilen.Ook de jeugd wordt verwacht met de Optimisten en de Splashes. Het is goed om je wedstrijdritme weer op te pakken en zo je wedstrijdzeil kennis te verbeteren. De Loosdrechtse plassen vergen tactisch inzicht met de vele eilanden die voor windschiftingen zorgen. Dus kom meezeilen op de zaterdagen!
Geschreven door GertP,09-04-2017, 20:13, 261
eric-bakker-wint-finn-klasse-tulpenraceWitte Huis zeiler Eric Bakker is winnaar geworden in de Finn klasse van de jaarlijkse Tulpenrace. Runner up Wiebe Schippers, ook HWH lid, legde beslag op de 2e plaats. De 3e plek was voor Therie van Viersen. De internationale Tulpenrace is de openingswedstrijd van de Finnclub met deelnemers uit Belgie en Duitsland dit jaar. Op zaterdag kon er maar 1 wedstrijd gezeild worden vanwege een gebrek aan wind in de middag. Op zondag konden gelukkig 3 wedstrijden worden gezeild. Uitslagen op deze site.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

Forum bijdragen

• Geen berichten om weer te geven.

Volg HwH op Twitter

Een CO2-neutrale website dankzij Protagonist