Ligplaats Aanvragen HWH                       hwh-vlag

Alvorens u aanspraak kunt maken op een ligplaats dient u zich eerst aan te melden als volwassen lid van onze vereniging. Onze vereniging beschikt over ligplaatsen in het water met en zonder zijsteiger, op de wal - voor kleinere boten als een Splash of Laser in een rek, op een slipsteiger (Finn of Laser) en specifieke boxen voor een Pampus. Ook Optimisten kunnen we bergen in een afgesloten container of loods.
Voor boten langer dan 9,25 meter hebben we geen ligplaatsen.
Uw lidmaatschap geeft u helaas niet automatisch recht op een ligplaats. Nadat uw lidmaatschap is geëffectueerd en u een ligplaats wenst, kunt u het daarvoor bestemde aanvraagformulier stalling invullen. Dit formulier kunt u vinden op de homepage onder “Haven”. Onze havencommissaris kan u dan een ligplaats toewijzen of op de wachtlijst voor een ligplaats plaatsen indien er nog geen plek beschikbaar is. U kunt ook een mail sturen met uw vragen naar eissimmocnevah.[antispam].@wsv-hetwittehuis.nl.
U kunt ook
HIER klikken voor het stallingsformulier.

N.B. Indien u in de winter binnen in de loods wil liggen dan is het goed u te realiseren dat er slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is.

juli
11:00 UNLOCK CUP HWH open onderl. wedstr. 2 en 3 START PLAS banenkaart GECOMBINEERDE
17:30 tot
6 uur van Loosdrecht