Aanpassing regeling rond zomertrainingen

Geplaatst op 04-06-2020  -  Categorie: Nieuws

Als gevolg van het grote aantal deelnemers, de uitbreiding van het aantal  klassen en de lange periode dat de zomertrainingen zullen plaatsvinden (wekelijks tot 1 september), heeft het bestuur besloten de regeling rond de zomertrainingen iets aan te passen. Dit betekent dus een aanpassing op het reglement dat eerder op de HWH-site is gepubliceerd. De aanvullingen:

De trainingen zijn open voor alle Loosdrechtse verenigingen. Zeilers van de KWVL en Vrijbuiter mogen niet afmeren in onze haven om te grote drukte op de haven te vermijden.

1. Deelname van Finnen blijft gemaximeerd tot 30 boten
  2. Deelname van HWH-Pampi wordt gemaximeerd tot 15 boten (al zal dat nooit gehaald worden) om te grote drukte op de haven te voorkomen
  3. Kosten van deelname zijn gelijk aan die van de Onderlinge, en zullen worden geïnd d.m.v. inschrijving op de HWH site voor de Onderlinge (Trainingen). Als we weer wedstrijd mogen varen en de Onderlinge wedstrijden beginnen, geldt deze inschrijving ook daarvoor.
  4. Het Starttorenrooster en Rescuebemanning voor de trainingen is aangepast en uitgebreid met een 2e persoon, daar bemanning door 1 persoon niet werkbaar was (zie bijlage).
  5. Banenkaarten zijn te downloaden van de HWH-site.

Eenieder die dus wil blijven meedoen met de trainingen zal zich per direct moet inschrijven voor de Onderlinge Trainingen via de HWH website: Inschrijvingen/Inschrijven Onderlinge/HWH Onderlinge TRAININGEN (Eenmalig)/Inschrijven.

Na inschrijving mag je vervolgens deelnemen aan de trainingen. Wel zal je je nog steeds per training moeten opgeven i.v.m. het maximum aantal deelnemers per training (opgave graag na de finish van de voorafgaande wedstrijd via de klasse-groepsapp.)

200604-indeling-torenbemanning-2020.pdf

september