Wedstrijd info

Het seizoen gaat alweer hard de meeste zeilers zijn weer terug van vakantie en de scholen gaan weer beginnen.  Het eerst volgende evenement bij Het Witte Huis is de Open Najaars- Clubkampioenschappen, er worden 5 wedstrijden gevaren zaterdag 3 en zondag 2, voor de Optimisten en de Splash zeilers is er een aparte baan met dubbele starts, dus totaal 10 wedstrijden.   Ook de kajuitzeiljachten kunnen aan deze wedstrijden deelnemen.

De inschrijvingen zijn geopend en leden van het Witte Huis mogen gratis deelnemen, noteer de data 9 en 10 september en schrijf je alvast in via deze site.

De wedstrijdcommissie.

De wedstrijdkalender voor 2017 is bekend en staat op de site. Klik op "Lees meer" om de kalender te bekijken of downloaden.

Op 23 april zijn de Onderlinge wedstrijden van Het Witte Huis weer begonnen. Deze bestaan van oudsher uit een start vanaf de toren en een baan van de Onderlinge banenkaart.
Laatste jaren klinken steeds meer stemmen die wel twee i.p.v. een start zouden willen hebben.
Om deze vraag definitief te beslechten willen we weten hoeveel belangstelling er is voor twee starts met een kortere baan (als de windrichting en -sterkte dat toelaat), in plaats van een langere baan.

Graag jullie feedback over deze vraag naar de Wedstrijdcommissaris op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In 2016 vindt de eerste volledige competitie van de Eredivisie Zeilen plaats.  Zie https://eredivisiezeilen.nl/.

Ook is er het voornemen om bij meer dan 18 aangemelde verenigingen, het maximum voor de Eredivisie, ook een Eerste divisie op te zetten zodat in de behoefte van alle verenigingen kan worden voorzien.

Deze competities zetten Het Witte Huis uiteraard in het Nederlandse zeilwereldje op de kaart, maar vraagt ook veel van deelnemende verenigingen in financieel opzicht (Euro 1500 inschrijfgeld om een post te noemen), en van de deelnemende zeilers.t.a.v. trainingen en evenementen. Voor meer informatie over Eredivisiezeilen, zie https://eredivisiezeilen.nl/.

Graag ontvangt de Wedstrijdcommissaris per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. berichten van HWH-leden die graag aan dit evenement willen deelnemen. En van leden die er mogelijk bezwaar tegen hebben.

Wedstrijdcommissie

Contact Wedstrijdcommissie