Wedstrijden

Wedstrijden

WoensdagavondwedstrijdAfgelopen 2 woensdagen zijn er onder leiding en initiatief van Wijnand de Leur, s'avonds voor onze Finn zeilers zomerwedstrijden gehouden.

de eerste woensdag met 7 finnen en afgelopen week met wel 18 finnen aan de start, met 3 wedstrijdjes achter elkaar een succes.

Na afloop een borrel en een kleine hap verzorgd door Joke.

Dit smaakt naar meer, en zeker voor herhaling vatbaar en als er volgend jaar weer animo voor is dan gaan wij ook officieel de wedstrijd uitslagen verzorgen.

 

foto's volgen

De wedstrijdkalender voor 2019 is bekend en staat op de site. Klik op "Lees meer" om de kalender te bekijken of downloaden.

 

Op 23 april zijn de Onderlinge wedstrijden van Het Witte Huis weer begonnen. Deze bestaan van oudsher uit een start vanaf de toren en een baan van de Onderlinge banenkaart.
Laatste jaren klinken steeds meer stemmen die wel twee i.p.v. een start zouden willen hebben.
Om deze vraag definitief te beslechten willen we weten hoeveel belangstelling er is voor twee starts met een kortere baan (als de windrichting en -sterkte dat toelaat), in plaats van een langere baan.

Graag jullie feedback over deze vraag naar de Wedstrijdcommissaris op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De plassenkaart voor zeilwedstrijden op de Loosdrechtse plassen

 

In 2016 vindt de eerste volledige competitie van de Eredivisie Zeilen plaats.  Zie https://eredivisiezeilen.nl/.

Ook is er het voornemen om bij meer dan 18 aangemelde verenigingen, het maximum voor de Eredivisie, ook een Eerste divisie op te zetten zodat in de behoefte van alle verenigingen kan worden voorzien.

Deze competities zetten Het Witte Huis uiteraard in het Nederlandse zeilwereldje op de kaart, maar vraagt ook veel van deelnemende verenigingen in financieel opzicht (Euro 1500 inschrijfgeld om een post te noemen), en van de deelnemende zeilers.t.a.v. trainingen en evenementen. Voor meer informatie over Eredivisiezeilen, zie https://eredivisiezeilen.nl/.

Graag ontvangt de Wedstrijdcommissaris per e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. berichten van HWH-leden die graag aan dit evenement willen deelnemen. En van leden die er mogelijk bezwaar tegen hebben.

Foto albums

het witte huis_...
View
2015 Diverse fo...
View
het witte huis_...
View
img_0900
View
2015 Diverse fo...
View
p1050886
View
2015 Diverse fo...
View
2015 Diverse fo...
View
het witte huis_...
View

Onze sponsors

Uw naam hier
Sponsor onze vereniging of alleen een evenement of activiteit.

Advertenties