6 uur van Loosdrecht

Inschrijven 6 uur van Loosdrecht

Beste zeilers, watersporters en oud deelnemers van de zes uur van Loosdrecht,

6uur grootDe “6 uur” is de ultieme wedstrijd voor schepen en bemanningen waarbij de deelnemers in 6 uur een zo groot mogelijk aantal mijlen moeten afleggen.
In tegenstelling tot gewone wedstrijden waar de baan door de wedstrijdleiding is vastgelegd, moet elke schipper nu zijn eigen route bepalen.
Dit betekent dat er flink gepuzzeld moet worden om de route zo te plannen dat je op tijd bij de finish bent.
De finish is tussen kwart over elf en kwart voor twaalf. In het gezellige clubhuis van Het Witte Huis, ontvangt iedere deelnemer na inlevering van het wedstrijdformulier een leuke herinnering. Hier wordt nagepraat en vond de prijs uitreiking om ca. 00:30 uur plaats.

De inschrijving staat open voor kajuit- en open zeilboten.
Op 22 juni is de geplande start tijd om 17:30 uur op de Derde Plas ter hoogte van de starttoren van WSV Het Witte Huis.

• De WB, banenkaart en het invulblad zijn te downloaden op onze site.
  • De inschrijfkosten bedragen € 25 per boot (inschrijving) en dit bedrag dient bij de inschrijving te worden voldaan.

Wedstrijd bepalingen 2019

Download WB >