Nieuws

Nieuws

VoorzittershamerHet bestuur nodigt hiermee alle leden en ereleden uit tot het bijwonen van de jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze zal worden gehouden op 8 februari 2019 in “Boei 15”. De vergadering begint om 20:00 uur.

De agenda en verslagen van de diverse commissies worden opgenomen in de digitale versie van de Praetvaer die binnenkort zal worden rondgestuurd. De concept jaarstukken en de begroting van de penningmeester zullen eveneens worden toegestuurd voorafgaande aan de vergadering.    

De voorzitter en de vice voorzitter zijn aftredend.Voorzitter Wijnand de Leur kondigt aan dat hij aftredend is, zoals in de ALV van 2018 reeds door hem is gemeld. Gert Polman, die ook al in 2018 aftredend was, stelt dat komend jaar zijn laatste termijn zal zijn.

Wij hopen en verwachten een grote opkomst.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur
Hank de Jong

Secretaris WSV - Het Witte Huis      

Nieuw Loosdrechtsedijk 242 A

1231 LG  Nieuw Loosdrecht

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

2019 VoorzitterOp de traditionele nieuwjaarsreceptie kon voorzitter Wijnand de Leur, nadat hij iedere aanwezige een gezond en veilig 2019 had gewenst, ook nog goed nieuws meedelen.

De komende 10 jaar is HWH weer verzekerd van de huidige accomodatie, het leden aantal is licht gestegen en vooral bij de jeugd zijn veel nieuwe leden die graag bij HWH willen trainen en zeilen. Dus een zeer positieve insteek voor 2019.

Ook voor de haven zijn er grote werkzaamheden te verrichten.Baggeren van de hele haven en renovatie van de voorsteiger terwijl ook de weststeiger extra geschoord zal worden. De diverse kampioenen van de onderlinge wedstrijden werden ook gehuldigd.

Foto's Nieuwjaarsreceptie 2019

De nieuwe webcam is inmiddels gemonteerd. Een breder en duidelijker beeld van de haven. Je kunt de haven en een gedeelte van de plas goed zien.

wsv wittehuis nieuwewebcam

 

https://www.wsv-hetwittehuis.nl/webcam

 

 

 

De eerste sneeuw in de haven levert weer een mooi plaatje op.

wsv haven sneeuw

Kraan winterbergingEen flink aantal boten is weer op de parkeerplaats gestald en slechts een paar schepen overwinteren in het water. De Finnsteiger is nog aardig vol vanwege de wintertraining die deze diehards de komende winter weer organiseren. De eigenaren van de boten met een motor zijn druk om de boten echt winterklaar te maken, zoals antivries in de motor doen, dekzeil monteren, kussens van boord halen en opbergen. Eind maart gaan de boten weer te water. 

Subcategorieën

Selecteer een onderwerp uit de onderstaande lijst, kies vervolgens een artikel om te lezen.

nieuws over de jeugd en jeugdactiviteiten van wsv Het Witte Huis

Ander nieuws

algemene-leden-vergadering-vrijdag-8-februari-20-00-uur-in-boei-15Het bestuur nodigt hiermee alle leden en ereleden uit tot het bijwonen van de...
goed-nieuws-show-op-nieuwjaarsreceptieOp de traditionele nieuwjaarsreceptie kon voorzitter Wijnand de Leur, nadat hij...
de-haven-in-winterslaapDe eerste sneeuw in de haven levert weer een mooi plaatje op.
nieuwe-webcamDe nieuwe webcam is inmiddels gemonteerd. Een breder en duidelijker beeld van de...
boten-weer-in-de-winterstallingEen flink aantal boten is weer op de parkeerplaats gestald en slechts een paar...
jeugd-houdt-grote-schoonmaak Op initiatief van Karen Hofstede en Kathelijne en Els van Boei 15 heeft de jeugd...
kosteloze-opleiding-tot-wedstrijdleider-of-jurylidOm de kwaliteit van de wedstrijden te waarborgen en om überhaupt wedstrijden te...
schitterende-foto-en-drone-beelden-van-de-boerenkoolcup De drone beelden zijn gemaakt door ? De professionele foto's zijn van de...

Foto albums

img_0818
View
img_1153
View
2015 Diverse fo...
View
2015 Diverse fo...
View
2015 Diverse fo...
View
het witte huis_...
View
2015 Diverse fo...
View
img_1502
View
Diverse foto's ...
View

Deel deze pagina

Deel op FacebookDeel op Google PlusDeel op TwitterDeel op LinkedIn

Onze sponsors

Uw naam hier
Sponsor onze vereniging of alleen een evenement of activiteit.

Advertenties