• Registreren

Watersport vereniging Het Witte Huis

Het Witte Huis "Het Witte Huis" (HWH) is ontstaan in 1930 en sinds 1935 aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Watersport Verbond . HWH behoort tot de 9 grootste wedstrijdgevende zeilverenigingen van Nederland met ca. 300 leden. HWH kent een gezellig verenigingsleven waaraan vele leden hun steentje bijdragen met activiteiten die variëren van het geven van lessen aan de jeugd , het organiseren van grote zeilevenementen en HWH-wedstrijden, alsmede gecombineerde wedstrijden samen met de Loosdrechtse zusterverenigingen tot en met het runnen van het clubhuis.

Bij onze vereniging staat wedstrijdzeilen centraal. Mede daardoor telt HWH veel jonge (en oudere) talenten. Maar bovenal staat het plezier in het zeilen voorop!

JEUGDTRAINING
Bij onze zeilvereniging "Het Witte Huis" zetten enthousiaste leden, samen met ervaren wedstrijdzeilers, zich in om jeugdige zeilers te begeleiden en te trainen, zodat zij goed kunnen meekomen in een sterk bezet wedstrijdveld. Onze goed opgeleide trainers zijn erkend door het Watersportverbond.
Begeleiders en trainers stellen hun tijd beschikbaar in het belang van de wedstrijdzeilsport, terwijl "Het Witte Huis" alle materialen en accommodatie op non-profit basis ter beschikking stelt. De jeugd heeft een eigen jeugdhonk: de "Bovenboei".
Om de lessen te kunnen volgen heb je zeilkleding en een zwemvest nodig. En als je na een korte kennismaking enthousiast wordt voor het jeugdzeilen, moet je beschikken over een eigen boot, zoals bijvoorbeeld een Optimist of een Splash.
Meer informatie vind je op het blad Jeugdtraining

jeugd

HET VERENIGINGSLEVEN
HWH
is een zeilvereniging voor watersportgenieters en wedstrijdzeilers. Om een en ander te kunnen organiseren wordt van de leden verwacht dat zij actief hun steentje bijdragen. Deze inzet van de leden is noodzakelijk om de vereniging goed te laten functioneren. Alle activiteiten worden op vrijwillige basis verricht, van het voorzitterschap in het bestuur tot enkele uurtjes bardienst per jaar.
Om de activiteiten van de vereniging goed te laten verlopen, zijn er een aantal commissies ingesteld, met voor iedere commissie een specifieke taak.

Betalingen

KvK nummer: 40477717
Betalingen
Rabobank ten name van Wsv Het Witte Huis te Loosdrecht
Rekening nummers
  IBAN BIC

Algemeen /
Liggelden:

NL63 RABO 0118 7291 52 RABONL2U
Boei 15: NL56 RABO 0114 9021 43 RABONL2U

Wedstrijden /
Inschrijfgeld:

NL78 RABO 0114 9422 93 RABONL2U
Contributie : NL06 RABO 0114 9023 64 RABONL2U

Sponsoring en adverteren

Word ook sponsor of adverteerder van" Het Witte Huis".

Voor een gering bedrag bent u al sponsor van onze zéér actief bezochte site www.wsv-hetwittehuis.nl. Uw bedrijf wordt op diverse plaatsen op de site kenbaar gemaakt met uw logo door middel van een zogenaamde banner. In overleg zijn er ook meer en ruimere opties mogelijk zoals een bedrijfsprofiel met beschrijving van producten en diensten.

Een advertentie in ons clubblad "Praet Vaer" dat wordt verspreid onder onze meer dan 500 leden is uiteraard ook mogelijk.

Contactpersonen:

Website:        Kees Kooring
Website 2e:  Lenard Kaptein

kaart
Nieuw Loosdrechtsedijk 242a
1231 LG Nieuw Loosdrecht
Tel. 035- 582 13 98

• Vanaf A2 afslag Vinkeveen - Hilversum (N201) ri. Hilversum.
  • Bij afslag 's Graveland-Loosdrecht Re ri. Loosdrecht.
  • Einde weg Li. Oud Loosdrechtsedijk ri. Nieuw Loosdrecht.
  • Weg volgen (wordt Nieuw Loosdrechtsedijk) tot na ca 4 Km aan Uw rechterhand WSV "Het Witte Huis"
  • Let op: Snelheidscontrole cameras

• Vanaf A1 naar A27 ri. Utrecht, A27 afslag Hilversum.
  • Vanaf A12 naar A27 ri. Almere, A27 afslag Hilversum.
  • Bij het 1e stoplicht Li ri. Loosdrecht (Diependaalselaan) tot 2e rotonde na ca 2,9 Km.
  • Rotonde 270° ri Loosdrecht.
  • Na ca 2,0 Km 2e rotonde rotonde 270° Nieuw Loosdrechtsedijk.
  • Na ca 4,6 Km aan Uw rechterhand WSV "Het Witte Huis"
  • Let op: Snelheidscontrole cameras

Adresgegevens HWH